Over Franssen Concepts

Eigen productie

Bij Franssen Concepts worden alle keukens in eigen atelier geproduceerd. Hierdoor kunnen we heel flexibel werken. Bovendien zijn we specialist in het vervaardigen van particuliere keukens op maat, zodat de uiteindelijke keuken écht bij de eindklant past.

Wij maken keukens voor iedere prijs, van lager over midden tot hoger segment. Een ding dat alle types gemeenschappelijk hebben: topkwaliteit en maatwerk!

Met 110 werkkrachten, 29.000 m2 aan productieoppervlakte en een grote groep van plaatsingsploegen produceren én plaatsen we meer dan 20 keukens per week. “Samen met het productievolume bezorgt de capaciteit aan plaatsing onze projectontwikkelaar een enorme gerustheid, helpen wij je deadlines te halen en je imago sterk te houden”, Dirk Van Ham, projectverantwoordelijke.

Professionele verkoop

In de 6 showrooms staan 16 adviseurs/interieurarchitecten voor je klaar, onder wie in elke showroom minstens 1 persoon met meer dan 5 jaar ervaring bij Franssen. Ook genieten ze van interne opleidingen om kwaliteitsadvies te bieden, zodat elke klant perfect begeleid wordt in zijn keuze en zijn ultieme droomkeuken vindt.

Ik ga akkoord